Bryllup i Zürich

1

18. januar 2014 af Vejen til Birkin

Vi var i forrige uge til bryllup i Zürich, hvor min svigerinde bor. Det var en borgerlig vielse og selve ceremonien tog 15 minutter så det var ikke det der var det helt spændende det.

Brylluppet stod fredag kl. 13. Det var meningen at vi skulle tidligt afsted, så brudeparret kunne få taget nogle billeder ved søen, men da det desværre regnede (på dette tidspunkt) tog vi senere afsted og direkte til Rådhuset. Det er faktisk sjovt, det er første gang jeg er på et rådhus i et andet land, men det var virkelig flot indvendigt.

IMG_2343 IMG_2370

Efter vielsen havde nogle af deres venner arrangeret lidt kage og champagne, som blev spist på rådhuset mens der blev taget billeder af brudeparret.

IMG_2406 IMG_2391

(Brudeparret vidste ikke at vennerne havde arrangeret lidt godt til ganen efter, så de havde selv taget en flaske champagne med – Den lå i Fidusens barnevogn)

IMG_2336

Herefter gik vi i samlet flot hen til en super lækker café og spiste lidt god kage.

IMG_2416 IMG_2339

IMG_2411 IMG_2340IMG_2429 IMG_2431

Om aftenen spiste vi på en super lækker restaurant River Gauche. Brudeparret havde arrangeret en fast menu, og det var super lækkert.

IMG_2440 IMG_2445 IMG_2451

Vi skal senere på året til et kirkebryllup der skal holdes i Colombia, som bliver den helt store fest. (Jeg skal nok snart i gang med at finde en passende kjole)

/Annette

Reklamer

One thought on “Bryllup i Zürich

  1. sonia siger:

    Hey annette I really like what u wrote about the wedding day I am glad u like everything and now looking forward to celebrate in november!
    hugs
    Sonia

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: