Tøj til udlejning

Skriv en kommentar

13. maj 2014 af Vejen til Birkin

I fredagens udgave af Fashion Forum, var der en artikel om en ny butik der er åbnet i det indre København, hvor man kan leje tøj.

chare

Man betaler et månedligt abonnement og så betaler man et symbolsk beløb hver gang man tager et stykke tøj med hjem, som man kan have i 14 dage. Butikken sørger så for vask/rens når man afleverer. Butikken har en hjemmeside, som desværre ikke er super informativ men lidt inspireret kan man da blive http://www.chareroom.dk/

 

Nå, men det helt fantastiske ved dette koncept er da klart bærdygtigheden i det tøjet jo genbruges, men er der substans i ideen? Jeg tjekkede for sjovt om de der butikker hvor man kan leje en luksus taske stadigvæk var der. (De blev meget populære efter Sex & the City filmen i 2008). Jeg kunne ikke finde ét eneste sted hvor man kunne leje en taske mere.

Til gengæld fandt jeg en anden hjemmeside, der hedder http://www.jepti.dk, hvor man som privat person kan leje sine private ting ud. Fx jeg bruger ikke min overlock symaskine hvert måned, så måske skulle jeg leje den ud, til én der måske lige har brug for maskinen en kort tid.

Men tilbage til tøjbutikken, jeg synes virkelig godt om ideen. Men jeg bliver nok ikke selv medlem, butikken har desværre kun åbent 3 dage om ugen i tidsrummet 15-19, så det passer ikke lige ind her – desværre.

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin

 


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: