Shopping – Strømpebukser….

Skriv en kommentar

27. oktober 2014 af Vejen til Birkin

Jeps den er god nok, et helt indlæg om strømpebukser, men nu er det jo sæson for at hive strømpebukserne frem igen, så her lidt om hvilke mærker jeg bruger.

Da jeg bruger mange strømpebukser, så har jeg ikke råd til kun at købe de dyre, selvom de måske holder lidt længere. Jeg synes faktisk Føtex har nogle ok enkle strømpebusker. Dvs her køber jeg ofte de sorte strømpebukser. Jeg foretrækker faktisk Føtex over H&M, som jeg synes hurtigere mister faconen og elasticiteten.

 

Nå, men skal det være lidt mere men endnu ikke de helt dyre, så er jeg stor fan af Sneaky Fox. Jeg er især vild med deres model der hedder Perla. Desværre har der været et par sæsoner hvor de kun har haft den i mørkefarver og jeg er som jeg ofte viser meget glad for lyse strømpebukser. Men denne sæson kan jeg se at de har fået lidt lysere modeller igen

Sneaky Fox strømpebukser

Jeg ville da ønske jeg havde råd til at købe alle mine strømpe bukser i de lækre mærker og her foretrækker jeg Fogal. De laver nogle fantastiske mønstrede, men deres helt enkle er nu heller ikke helt af vejen. Jeg er ret glad for dem der hedder opaque og fås i alverdens farver, som illustreret nedenfor. (De har også helt hvide, som er mine favoritter)

Fogal2

/Annette

 

Følg min blog på Bloglovin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: